آسانسور هیدرولیکی یا کششی

امروز میخواهیم در مورد این صحبت کنیم که کدام یک از انواع اسانسور مناسب منزل شماست؟

معمولااسانسورها به دو نوع هیدرولیک و کششی تقسیم بندی میشوند،آسانسور هیدرولیکی به آسانسوری گفته میشود که با نیروی فشار روغن کار میکند،در گذشته این آسانسور ها بر اساس قانون پاسکال کار می کردند به این شکل که ظرفی پر از روغن که در سمتی سطح مقطع کوچک و در سمت دیگر سطح مقطع بزرگتری داشت و با فشار آوردن به یک سمت ،سمت دیگر دستگاه در جهت عمودی جا به جا می شد، اما آسانسور های امروزی تشکیل شده است از موتور الکتریکی،پمپ فشار روغن و جک هیدرولیک که همه ی اینها در چاهک آسانسور و در زیر کابین قرار می گیرد.

آسانسور کششی،این نوع آسانسور متشکل از دو وزنه بر دو سر یک نخ که از روی یک قرقره عبور می کند،در این آسانسور نیز بر یک سر سیم بکسل،کابین آسانسور و بر سر دیگر ،کادر وزنه وسیم بکسل از روی فلکه موتور عبور میکند. در آسانسور کششی از موتور آسانسور، برای بالا و پایین بردن کابین آسانسور و از کادر وزنه برای کاهش فشار وارد بر موتور استفاده می شود.

اگر که آن فضایی که شما برای احداثاسانسور در نظر گرفتید را به شرکت آسانسوری اطللاع بدهید آن شرکت میتواند بگوید که کدام آسانسور برای شما مناسب می باشد،اگر از نظر ساختمان محدودیتی نداشته باشید هر دو اینها را میتوانید نصب کنید، در خیلی از مواقع ساختمان از نظر ابعاد یک سری مشکلات دارد که ما مجبور میشویم یکی از اینها رو انتخاب کنیم ، به عنوان مثال اگر که اسانسور شما از نظر ارتفاع مشکل داشته باشد یعنی شما در فضایی که روی پشت بام است برای ساخت موتور خانه فضایی را نداشته باشید.

در این حالت الویت با آسانسورهیدرولیک است، به خاطر اینکه آسانسور هیدرولیک آن قسمتی که مربوط به موتور خانه و تابلو فرمانش است در یک فضایی داخل موتور خانه کوچک معمولا زیرراه پله ای جایی نصب میشود و در این صورت شما در ارتفاع و پشت بام  چیزی تحت عنوان موتور خانه احتیاج ندارید،بنابراین اگر شما امکان ساخت موتور خانه درآن فضایه بالا رو نداشته باشید الویت با آسانسور هیدرولیک است،این نوع آسانسورها در مقایسه با آسانسورهای کششی فضای کمتری در ساختمان اشغال کرده و نیاز به موتور خانه در بام ندارند.

ممکن است که از نظر سرعت بخواهید که سرعت آسانسورتون بالا باشه دراین مواقع آسانسور هیدرولیک جوابگو نیست آسانسورهای هیدرولیک معمولا بین دو دهم تا نهایتا یک متر بر ثانیه بیشترسرعت ندارند ولی آسانسور کششی از سرعت یک متر بر ثانیه شروع میشوند ،بنابراین اگر ساختمان شما یک ساختمان مرتفع است باید حتماآسانسور کششی استفاده کنید البته در مواقعی آسانسور تا هفت طبقه هم به صورت هیدرولیک نصب میشود ولی معمولا این آسانسورها موتورهای بسیار بزرگی دارند و برق زیادی مصرف میکنند، بنابراین در ارتفاع و ساختمان های بلند الویت با آسانسور کششی است؛ پس نتیجه میگیریم محدویتهایی که ساختمان یا منزل شما دارد مشخص میکند که از آسانسور هیدرولیکی یا کششی استفاده شود.

مزایای آسانسور هیدرولیکی

  • در پارکینگ های طبقاتی کوچک و بزرگ میتوان از این آسانسور استفاده کرد.
  • ساختمان های مسکونی که دارای از دو تا پنج طبقه هستند.
  • آسانسورهای خانگی که با برق تک فاز کارمیکند.
  • بهدلیل اینکه در این نوع آسانسور از جک استفاده میشود از ایمنی بالایی برخوردار هستند.
  • بدون صدا میباشد و حرکت به صورت یکنواخت انجام می شود.علت بی صدا بودن این آسانسور این است که موتور فقط در حالت رفت کابین به سمت بالا روشن است و کار می کند و در هنگام پایین آمدن کابین موتور کاملا خاموش است.
  • طول عمر قطعات افزایش می یابد زیرا قطعات متحرک در آن کم می باشد.
  • خطر برق گرفتگی آن بسیار کم می باشد.
  • در آسانسور هیدرولیکی می توانیم از سرعت شمار استفاده کنیم که برای سیستم ترمز اضطراری می باشد.
  • قابلیت تنظیم سرعت یک متر بر ثانیه
  • نگهداری و تعمیرات آسانسور هیدرولیکی بسیار کم هزینه می باشد.

تبدیل آسانسور کابلی به آسانسور هیدرولیک

برای تبدیل آسانسور های کابلی به آسانسور هیدرولیک می توانید با کارشناسان ما در آرکا آسانبر تماس حاصل فرمایید و مشاوره رایگان جهت تبدیل را دریافت نمایید.

قیمت آسانسور هیدرولیک

قیمت آسانسور ها نسبت به تعداد طبقات و متریال های مصرفی متفاوت می باشد. از این رو برای دریافت قیمت بروز با کارشناسان واحد فروش آرکا آسانبر تماس حاصل فرمایید.

هزینه نصب آسانسور هیدرولیک

هزینه نصب آسانسور هیدرولیک بر اساس ابعاد و تعداد طبقات متفاوت می باشد برای دریافت قیمت تماس بگیرید.

آسانسور های هیدرولیک دارای امکاناتی نظیر

گرمکن روغن

شیر پارگی

شیر سرعت غیرمجاز

شیر فشار

ترموستات حرارتی موتور

سیستم خنک کننده 

سیستم نجات اضطراری

مکانیزم جلوگیری از سقوط پاراشوت

سیستم ترمز ایمنی

کلید حد

کلید سوئیچ توقف اضطراری

 دکمه هشدار اضطراری

تراز دو سویه کف بطور خودکار

سیستم پشتیبان پایین آورنده اضطراری

شیر پایین آورنده اضطراری دستی

درب طبقه

درب کابین

تنظیم سرعت بوسیله شیر کنترل هیدرولیکی

تخلیه اضطراری به طور خودکار درصورت قطع برق

انواع آسانسور هیدرولیک از نظر مکان نصب